PS. food & lifestyle

Slimmm logo

Afvallen met PS. food & lifestyle? *

Wil jij graag een maatje minder? Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij willen je kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PS. food & lifestyle. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat ons jou ervan overtuigen dat PS. food & lifestyle anders is. Het is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.

Je staat er niet alleen voor, wij zijn jouw stok achter de deur en begeleiden je naar je streefgewicht toe. En ook daarna is het mogelijk om begeleiding te krijgen om terugval te voorkomen.

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan?  Meld je dan nu aan en ga samen met ons de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.*

Hoe werkt het?

PS. food & lifestyle is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met PS. food & lifestyle ga je niet minder eten, maar anders eten.

Voordelen:
– Snel resultaat*
– Niet alleen shakes, maar ook vaste voeding, zoals vlees en vis
– s ‘Avonds gewoon mee-eten met de rest van jouw gezin/of partner.
– Veel variatie
– 5-7 eetmomenten op een dag

PS. food & lifestyle biedt een programma en producten voor een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Hierdoor heb je geen/nauwelijks een hongergevoel en zal ook de zoetbehoefte erg laag zijn. Kortom: makkelijk om vol te houden!

De speciale samenstelling van de PS. food & lifestyle producten zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat verbranden en dat je spiermassa beschermd wordt. Behoud van je spiermassa zorgt voor een beter figuur, maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Klik hier om het uitgebreide assortiment van PS. food & lifestyle te zien.

Gratis coaching

Daphne:

Tijdens je PS. food & lifestyle traject gaan wij samen zorgen dat jij jouw topresultaat gaat bereiken.

Bij de intake zullen we bespreken hoe we PS. food & lifestyle in jouw dagroutine kunnen toepassen.

Wekelijks kom je bij mij langs en nemen we de week door, zo kom ik er achter wat je lastige situaties vindt en hoe we in de toekomst kunnen zorgen dat je de juiste keuzes maakt. PS. food & lifestyle heeft veel verschillende producten en samen zullen we kijken welke smaken bij jou passen.

Deze producten neem je dan ook wekelijks bij mij mee. Door de begeleiding die PS. food & lifestyle je kan bieden doorlopen we verschillende situaties. Denk aan verjaardagen, vakanties, feestdagen en andere gelegenheden. Ik help je zo mee met het opzetten van een gezonde levensstijl die je kunt blijven vasthouden!

De kosten

Een intakegesprek van een uur kost normaal 90 euro en een vervolg consult (15-20 min.) 30 euro. Uit ervaring weet ik dat de wekelijkse begeleiding heel belangrijk is voor het beste resultaat. Daarom krijg je het intakegesprek en de wekelijkse coaching GRATIS*

We begrijpen dat je ook graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit is voor iedereen anders. Het hangt bijvoorbeeld af van het aantal kilo’s dat je kwijt wilt, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Gemiddeld besteed je 12,5 – 15 euro per dag aan PS. food & lifestyle producten.

Wil je weten of PS. food & lifestyle iets voor jou is? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak, we bespreken wat je wensen en doelstellingen zijn.

 

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

Disclaimer*

Het resultaat van deelname aan het afslankprogramma PS. food & lifestyle is individueel, persoonsgebonden en daarom niet generaliseerbaar. De op deze pagina genoemde resultaten zijn gemiddelden en gelden niet voor iedereen. In persoonlijke adviesgesprekken wordt altijd een verantwoord voedingspatroon als uitgangspositie genomen. We kiezen samen alleen voor PS. food & lifestyle als dit een verantwoorde keuze is.

*Gratis wekelijkse coaching bij afname van min. 4 doosjes PS. food & lifestyle producten in de 1e fase.