Tarieven

1e consult
± 60 minuten consult + 30 min uitwerktijd
€95,-
Vervolgconsult lang
(30 minuten)
€34,-
Vervolgconsult kort
(15 minuten)
€17,-
Alleen wegen moment
(4 x per maand ± 10 min)
€30,-
Voordelige strippenkaart 6 consulten (15 minuten) €90,-
E-consult, per verstuurde e-mail €10,-
Skype consult (per 15 minuten) €17,-
Weekmenu’s koolhydraatbeperkt, per 4 weken €25,-

Indien u verhinderd bent dient u 24 uur van te voren af te bellen, anders zullen we de gereserveerde tijd in rekening moeten brengen. Zie Leveringsvoorwaarden

De thuisdiëtist

Wilt u graag dat de diëtist bij u thuis komt? Dit kan! Voor alle huisbezoeken binnen een straal van 10 km vanaf de praktijkadressen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Woont u buiten deze straal dan zijn de kosten 0,50 cent per km vanaf het praktijkadres.

Als u gebruikt maakt van de thuisdiëtist komt u niet in aanmerking voor dieetvergoeding via de verzekering. U zult de factuur zelf moeten betalen.

Is er een medische indicatie voor een huisbezoek? En heeft uw (huis)arts een verwijzing gemaakt dan komt u wel in aanmerking voor dieetvergoeding bij uw verzekering.

Vergoedingen 2018

In 2018 is er weer 3 uur dieetvergoeding vanuit de basisverzekering. Alle zorg geleverd vanuit de basisverzekering gaat eerst van uw eigen risico af. 3 uur dieetvergoeding is maximaal 180 euro wat van uw eigen risico af kan gaan. Dit staat gelijk aan 4-5 consulten.

Kinderen tot 18 jaar hebben geen eigen risico en kunnen dus gratis op consult komen!
U heeft in sommige gevallen een verwijsbrief van de huisarts nodig, klik hier om deze te downloaden en in te laten vullen.

Indien u aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat u nog extra uren dieetvergoeding krijgt, hiervoor kunt u uw eigen polisvoorwaarden raadplegen.

Directe toegankelijkheid diëtist (DTD)

U kunt bij mij vaak terecht zonder een verwijsbrief. Echter, de volgende verzekeraars eisen een verwijsbrief van uw (huis)arts om in aanmerking te komen voor dieetvergoeding vanuit de basisverzekering:

CZ, OHRA, Delta Lloyd, ONVZ, DSW, Ditzo, de Amersfoortse, Friesland verzekeraar, Kiemer en Zorg en Zekerheid.

La Vita Sana heeft een contract met de volgende verzekeraars:

CZ, OHRA en Delta Loyld

verzekeraars

Staat uw verzekeraar hier niet bij, neem dan even contact op.