Werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Dit is onze werkwijze in het kort. Uiteraard kunnen we de werkwijze aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Eerste consult

Tijdens het eerste consult zullen wij uw eet- en leefpatroon bespreken, uw verwachtingen en doelen komen ook aan bod tijdens het eerste consult.
Nadat wij uw voeding heb nagevraagd zullen wij u aan de hand van informatiemateriaal uitleg geven over gezonde voeding en over wat bepaalde voedingsstoffen in uw lichaam doen. Aan de hand van hetgeen u ons verteld zullen wij een persoonlijk dieetadvies op maat maken en deze krijgt u per e-mail of post toegestuurd.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten zullen we gaan bespreken hoe het volgen van het dieetadvies is gegaan. Zijn er knelpunten of is het advies goed op te volgen? Moeten we eventueel het voedingsadvies aanpassen? Uiteraard is er ruimte om vragen te bespreken en zijn dit direct de weeg en meetmomenten.

E-consulten

Heeft u een stok achter de deur nodig maar is het niet mogelijk om regelmatig één van onze locaties te bezoeken, dan kunt u ook en e-consult aanvragen. Bijvoorbeeld via Skype kunnen we u te woord staan en u op dezelfde wijze als bij een normaal consult helpen naar een gezondere leefstijl.